Om oss

Velkommen til WP123.no!

Vi er en sammensveiset gjeng med mer enn 40 års samlet erfaring i webutviklingsbransjen. Vårt mål er enkelt – å gi deg nettsider som er like enkle å administrere som de er å besøke.

Vi vet at nettsider kan være krevende å vedlikeholde, derfor inkluderer vi alltid opplæring for våre kunder. Vår visjon er å utstyre deg med de nødvendige verktøyene slik at du kan håndtere nettsiden din selv. Vi tror på brukervennlighet og tilgjengelighet for alle.

Kjapt og rimelig

Pris og hastighet er to av våre viktigste prinsipper. Vi tilbyr rask og rimelig tjeneste uten kompliserte prisskjemaer. Hos oss betaler du kun for hver påbegynte halvtime, og våre klippekort gir deg fleksibilitet. 

Få hjelp fra blide folk

Hos WP123.no er vi ikke bare en gjeng fagfolk, vi er også en blid gjeng. Vi er her for å hjelpe deg og forstå dine behov. 

Du kan ta kontakt med oss via nettsiden, sende en e-post til support@wp123.no for hjelp, eller salg@wp123.no for kjøp av tjenester. 

Du kan også ringe oss på +47 47 47 48 61. Uansett hvordan du velger å nå oss, kan du være sikker på at vi er her for deg.

Hosting

Når det gjelder hosting, kan du være bekymringsløs. Vi tar oss av alt, inkludert oppdateringer av WordPress, themes, plugins og mer. Med flere måneders backup, kan du stole på at vi er her for å redde dagen hvis noe skulle skje.

Du finner oss i Oslo

Våre kontorer finner du i Oslo og vår webserver, også lokalisert i Oslo – levert av ServeTheWorld, er rask og pålitelig.

Alt som handler om WordPress

Vi kan hjelpe deg med alt fra å lage en ny nettside til å løse problemer i WordPress, WooCommerce, plugins og oppsett av Google Ads. Vi er eksperter på alt som har med WordPress å gjøre, og vi er her for å gjøre din nettopplevelse bedre.

Bekymringsløst

Vi er her for å gjøre ditt valg bekymringsløst. Vårt mål er å være hjelpsomme, profesjonelle, og enkle å samarbeide med. Vi snakker ditt språk og leverer verdi for pengene dine. Og viktigst av alt, vi gjør det med et smil! Velg wp123.no for en problemfri opplevelse.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med alle dine WordPress-relaterte behov!

 WP123.no er eid og drevet av Smith&Schur AS

oc-011
oc-027