Personvernerklæring

Informasjonskapselpolicy for WP123

Dette er informasjonskapselpolicyen for WP123, tilgjengelig fra wp123.no

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis på nesten alle profesjonelle nettsteder bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre din opplevelse. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, selv om dette kan nedgradere eller “bryte” visse elementer av nettstedets funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av flere grunner som er detaljert nedenfor. Dessverre finnes det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til dette nettstedet. Det anbefales at du lar alle informasjonskapsler være på hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke, i tilfelle de brukes til å levere en tjeneste du bruker.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis også resultere i deaktivering av bestemte funksjonalitet og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselpolicyen ble opprettet med hjelp fra Informasjonskapselpolicy-generator.

Informasjonskapslene vi setter

 • Konto-relaterte informasjonskapsler

  Hvis du oppretter en konto hos oss, vil vi bruke informasjonskapsler for administrasjon av registreringsprosessen og generell administrasjon. Disse informasjonskapslene vil vanligvis bli slettet når du logger ut. Men i noen tilfeller kan de bli igjen for å huske nettstedpreferansene dine når du er logget ut.

 • Login-relaterte informasjonskapsler

  Vi bruker informasjonskapsler når du er logget inn, slik at vi kan huske dette. Dette forhindrer deg i å måtte logge inn hver eneste gang du besøker en ny side. Disse informasjonskapslene fjernes eller tømmes vanligvis når du logger ut for å sikre at du bare kan få tilgang til begrensede funksjoner og områder når du er logget inn.

 • E-post nyhetsbrev-relaterte informasjonskapsler

  Dette nettstedet tilbyr nyhetsbrev- eller e-postabonnementstjenester, og informasjonskapsler kan brukes til å huske om du allerede er registrert og om du skal vise visse varsler som bare kan være gyldige for abonnerte/ikke-abonnerte brukere.

 • Ordrebehandlingsrelaterte informasjonskapsler

  Dette nettstedet tilbyr e-handel eller betalingsfasiliteter, og noen informasjonskapsler er essensielle for å sikre at bestillingen din blir husket mellom sider, slik at vi kan behandle den ordentlig.

 • Skjema-relaterte informasjonskapsler

  Når du sender inn data via et skjema, som de som finnes på kontaktsider eller kommentarskjemaer, kan informasjonskapsler bli satt for å huske brukeropplysningene dine for fremtidig korrespondanse.

Informasjonskapsler fra tredjepart

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt gir detaljer om hvilke informasjonskapsler fra tredjepart du kan møte gjennom dette nettstedet.

 • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseverktøyene på nettet for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lenge du tilbringer på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

  For mer informasjon om informasjonskapsler fra Google Analytics, se den offisielle Google Analytics-siden.

 • Flere partnere annonserer på vegne av oss, og affiliate-sporingskapsler lar oss enkelt se om våre kunder har kommet til nettstedet gjennom en av våre partnersider, slik at vi kan kreditere dem tilsvarende og der det er aktuelt tillate våre affiliate-partnere å tilby eventuelle bonuser de måtte gi deg for å foreta et kjøp.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har dette klargjort ting for deg, og som tidligere nevnt, hvis det er noe du er usikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det påvirker en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les artikkelen om informasjonskapselpolicy.

Men hvis du fortsatt er på jakt etter mer informasjon, kan du kontakte oss gjennom en av våre foretrukne kontaktmetoder:

 • E-post: support@wp123.no